• Headerbilde 1

Ambersun Arctic Warrior

Arctic er en flott hingst med spennende blodslinjer. Kombinasjonen Ultimo på Auzengatedatter og Warrior over som far har mange ganger vist seg meget vellykket. For eksempel Evolution og Sir Lancelot som begge er suksessfulle avlshingster i Sverige. Så her er en hingst som har alle de tre "store" i sin stamtavle.… Les mer..

Ambersun Pluto

Pluto er en kullsvart flott kar med en mild og vennlig personlighet som ikke oppsøker bråk med de andre hingstene, men lar seg allikevel ikke "pelle på nesen" hvis noen av dem prøver seg. Pluto har svart mor og hvit far. Hvis du ønsker å benytte Pluto til dine hopper så ta kontakt. Pluto ble Champion Svart 2013. Fiber… Les mer..

Ambersun Willy the Legend

Willy var den første avlshingsten som ankom Enghaugen fra Ambersun Alpacas i Australia. Willy er sønn til Jolimont Warrior i Australia, og er far til Ambersun Pluto som ble Champion Svart 2013. Han er en flott hingst med fin fiber og god struktur. Willy the Legend ble Champion Hvit 2010. DATA Født: 3.8.2006 Farge:… Les mer..

Compass Auzengates Pride

Compass Auzengates Pride går under kallenavnet ’Aussi’ til daglig. Han er sønn av den legendariske ILR PPPERUVIAN AUZENGATE 6010 (Imp. U.S.A) Aussi har en fantastisk tett og fin fiber med god struktur(crimp style), noe han viderefører til sine avkom. Han er en flott hingst med en fantastisk personlighet. En rolig… Les mer..

Enghaugen Erik

Erik er et frisk pust på Enghaugen. Erik er avkom etter hingsten Ambersun Fire Chief og tilfører med det nye, supre og ubrukte blodslinjer til Norge! Han har en høyreist, flott og stolt holdning. Solid benbygning. Erik stilte på utstillingen 2013 som 9 mnd gammel, og ble Champion Beige! Ikke nok med det, han ble også… Les mer..

 

 

 

alp9-800.jpg